21 C
București
marți, 15 iunie 2021 - 18:56

Ludovic Orban: “Relația PNL-USR PLUS poate fi îmbunătățită”

spot_img

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, recunoaște că relaţia PNL cu USR PLUS poate fi îmbunătățită și a trecut prin „momente grele”, dar, în același timp, susține Orban, este singura formulă politică bună pentru România.

„Sigur că este o relaţie care suferă o permanentă îmbunătăţire. Întotdeauna într-o coaliţie se întâmplă aşa”, a afirmat Ludovic Orban, aflat în vizită la Timișoara.

„Trebuie căutate forme de înţelegere, trebuie armonizate punctele de vedere care sunt diferite pe anumite teme, trebuie asigurată o coeziune a comunicării şi mai ales coeziunea în funcţionarea coaliţiei. Am avut momente grele prin care am trecut, dar asta este singura formulă politică posibilă de a asigura o guvernare bună pentru România, o guvernare care să asigure dezvoltarea României şi fructificarea oportunităţilor extraordinare pe care le are România în următorii ani”, a adăugat președintele Camerei Deputaților, potrivit Agerpres.

Declarația a fost făcută în timpul unei conferințe de presă la care au participat primarul orașului Timișoara, Dominic Fritz, reprezentant al USR PLUS, și președintele Consiliului Județean Timiș, Alin Nica, de la PNL.

Emanuel Stan