29.5 C
București
duminică, 1 august 2021 - 12:44

Ludovic Orban reacționează la amenințările lui Rareș Bogdan: “Nu mă tem de nimic”/ “Nu am secrete”

spot_img

Ludovic Orban a declarat duminică dimineața că nu îi stă în fire să se certe cu colegii (min. 2:45) referindu-se la amenințările lansate sâmbătă în spațiul public de Rareș Bogdan care lăsa de înțeles că are atât de multe de spus despre Ludovic Orban încât “îl va durea stomacul”.

 

Totodată, Ludovic Orban a răspuns și la întrebarea jurnaliștilor vizavi de declarația Ralucăi Turcan potrivit căreia Orban “a dat trei ministere”, justificându-și astfel “trădarea” față de el.

”Nu am obiceiul să polemizez cu colegii de partid prin mass media (…) Am avut un mandat de negociere, iar dumneavoastră ați fost acolo și ați văzut că nu au mai fost prezenți nici a doua, nici a treia, nici a patra zi. Adică să ignori un adevăr evident, cunoscut de întreaga societate, de întreaga mass media, de toată lumea.

Sunt un om care este în activitatea politică de 31 de ani, nu am niciun secret, nimeni nu deţine despre mine informaţii care ar putea să îmi facă rău pentru că Slavă Domnului de-a lungul carierei mele am avut destui adversari şi oricine a avut ceva rău de spus despre mine a spus. Cele mai multe dintre ele neadevărate, chiar calomnii”, a precizat Ludovic Orban.