29.5 C
București
duminică, 1 august 2021 - 12:58

Ludovic Orban privește relaxat la “trădarea” Ralucăi Turcan, dar nu uită de câte ori a susținut-o

spot_img

Ludovic Orban a comentat, într-o conferință de presă susținută la Botoșani, decizia ministrului Muncii Raluca Turcan de a-l susține în lupta pentru preşedinţia partidului pe Florin Cîțu și nu pe el, știut fiind faptul că, de-a lungul anilor, actualul președinte la PNL a sprijinit-o pe Raluca Turcan. Orban a spus că “întotdeauna oamenii pot să îți facă surprize”.

Liderul PNL a afirmat că Turcan este unul dintre cei 5.000 de delegați prezenți la Congres, iar fiecare membru va avea o opţiune.

„Raluca Turcan a fost susţinută de mine pentru funcţia de prim vicepreşedinte la congresul din 2017, ulterior a fost sprijinită de mine ca lider de grup la Camera Deputaţilor, vicepremier în cabinetul pe care l-am condus şi am susţinut-o şi pentru funcţia de ministru al Muncii la constituirea Guvernului. Dacă are o opţiune este dreptul oricărui membru al PNL să aibă o opţiune. Dar la congres vor veni 5.000 de delegaţi”, a afirmat preşedintele PNL.

Ludovic Orban a fost întrebat de jurnaliști dacă regretă sprijinul pe care i l-a acordat Ralucăi Turcan.

„Nu am obiceiul să regret. Am obiceiul să fac analize şi evident întotdeauna oamenii pot să îţi facă surprize. Important e să ştii ce trebuie să faci pe viitor”.