4.4 C
București
miercuri, 1 februarie 2023 - 15:24
No menu items!

Ludovic Orban: „M-aș feri, în locul lui Emil Boc, să dau sfaturi politice, nu a avut rezultate”

spot_img

Ludovic Orban îi atrage atenția lui Emil Boc că ar fi bine să nu dea sfaturi politice, deoarece rezultatele sale în PDL au dus partidul la scădere în sondaje.

Prezent într-o emisiune la B1 TV, Orban a declarat că Emil Boc nu a avut rezultatele politice necesare ca să dea sfaturi sau să aducă reproșuri în partid, pentru că fostul PDL condus de Boc a scăzut în sondaje la vremea respectivă.

„M-aș feri în locul dl. Boc să fac aprecieri legat de scorul politic. El a luat partidul după alegerile prezidențiale, partidul era în jur de 40%, iar în 2012 scorul PDL în alianță a fost în jur de 18 %”, a spus Ludovic Orban, la B1TV.

Întrebat despre miniștrii și liderii PNL pe care el i-a promovat în funcții și care acum sunt alături de Florin Cîțu, dacă pot influența votul delegaților la Congres pentru că sunt „vedete”, Orban a subliniat că pe 25 septembrie, delegații aleg președintele partidului, nu o echipă sau alta.

„Câștigătorul ia tot. Pe 25 septembrie nu se alege nicio echipă câștigătoare, ci președintele partidului, adică ori eu, ori Florin Cîțu”, a mai precizat Ludovic Orban, care a adăugat apoi că dacă va fi reconformat în funcția de președinte PNL, va fi din nou premier.

Marilena Nedelcu