16.4 C
București
sâmbătă, 8 mai 2021 - 13:21

Ludovic Orban îi pune la punct pe puciștii PNL care demisia lui Vlad Voiculescu

Președintele PNL, Ludovic Orban, îi pune la punct pe liberalii care au cerut demisia lui Vlad Voiculescu, făcând apel, în ședința de luni a Biroului Executiv al partidului, ”să fie mai rezervați” în comentariile referitoare la ministrul Sănătății.

Președintele PNL, Ludovic Orban, le-a spus colegilor din conducerea partidului că răspunderea politică pentru menținerea lui Vlad Voiculescu în funcție aparține în exclusivitate USR PLUS. În plus, premierul este cel care face evaluarea miniștrilor, a mai spus Orban. Prim-ministrul Florin Cîțu nu a fost prezent la ședința de azi a liberalilor.

”Îi rog pe colegi să se abțină de la comentarii. Să fie mai rezervați”, a spus Ludovic Orban în debutul ședinței BEX.

Vicepreședintele PNL Ben Oni Ardelean a cerut “demiterea de urgență” a lui Vlad Voiculescu de la Ministerul Sănătății, subliniind că “gherila de partid” e în alertă maximă, dar el va continua să își susțină punctul de vedere.

“Gestionarea pandemiei și încrederea populației în măsurile impuse de Guvernul României nu mai pot fi puse în pericol de un ministru iresponsabil, ascuns în spatele unor birouri închise. Urmează zile pline de dezbateri- gherila de partid e în alertă maximă, pregătită în fața calculatoarelor să își apere șeful, călcându-i în picioare pe toți cei care nu sunt pe aceeași lungime de undă cu el- însă, vă promit ca nu mă voi lăsa intimidat vreodată și voi continua să fiu la fel de ferm pe poziții, taxând orice fel de derapaj grosolan. Ținem aproape! Dumnezeu să binecuvânteze România!”, a scris vicepreședintele PNL Ben Oni Ardelean pe Facebook.