11.4 C
București
duminică, 24 octombrie 2021 - 23:13

Ludovic Orban i-a spus lui Florin Cîțu de ce nu poate conduce PNL

spot_img

Președintele PNL a fost prezent la un eveniment important pentru istoria PNL, vineri după amiază, Simpozionul “Ion I. C. Brătianu – 157 de ani de la naştere”, la Muzeul Naţional I. C. Brătianu ( Vila Florica) din localitatea Ştefăneşti – jud Argeş. Ludovic Orban i-a reporșat lui Cîțu, care nu a venit, că dacă nu cunoaște istoria partidului, nu poate conduce PNL.

Orban a explicat că inițial a crezut că Florin Cîțu își depune azi moțiunea de candidat tocmai în cinstea acestui eveniment.

”Am crezut că vrea să folosească aniversarea ca un moment simbol de lansare. L-am urmărit cu oarecare emoție că își va începe discursul cu referire la această zi astrală în care s-a născut ”sfinxul” care a materializat visul a generații și generații de români să aibă țara lor, să trăiască în ”fruntariile” naturale. Din păcate, nu a spus nimic. Asta e, ce să facem?! Nu poți să conduci PNL, dacă nu cunoști PNL cel de azi, cel de ieri, cel de alaltăieri”, a declarat Ludovic Orban în fața oamenilor strânși la eveniment.

Marilena Nedelcu