12.8 C
București
luni, 18 octombrie 2021 - 12:20

Ludovic Orban: “Florin Cîțu a fost folosit în acest război de cei pentru care contează doar binele lor”

spot_img

Ludovic Orban spune că nu se va răzbuna pe cei care l-au susținut pe Florin Cîțu în campania alegerilor interne, pentru că toți sunt membri PNL și “timpul vindecă rănile”.

“O să-i consider membrii ai PNL, o să dialogăm. Eu nu-mi petrec timpul să mă răzbun pe cineva. Sunt unii care au sărit calul cu care voi avea discuții mai apăsate, dar eu nu sunt un om răzbunător.

Și pe Florin Cîțu. Până la urmă a fost un colaborator al meu. O să treacă un timp, după care o să reluăm colaborarea. Știți cum e, timpul vindecă rănile”, a declarat Orban, marți seara la TVR.

Actualul președinte al PNL a povestit și ce pasiuni comune are cu contracandidatul său.

“Cu siguranță că ne unesc lucruri comune. Ca și Florin, și eu sunt rocker, am cântat la chitară bass. Ascult rock. Nu mai am tricouri și nu umblu cu discuri de vinilin. Amândoi avem câini. El are unul, eu trei, Are grijă de el, știu că a fost bolnăvior și l-a îngrijit.

Nu mi-am dorit acest război. Florin Cîțu a fost antrenat de susținătorii lui fără să-și dea seama până unde merg lucrurile. Mia ales că îi cunosc pe unii. Contează binele lor. De multe ori l-au folosit în această campanie. Eu cunosc modul în care funcționează lucrurile și nu toți ce a fost rău în această campanie a plecat de la Florin Cîțu”, a mai spus Orban.

În aceeași emisiune, Ludovic Orban a declarat că premierul s-a schimbat “în rău” după ce a luat decizia de a se înscrie în cursa pentru șefia PNL.

”S-a schimbat foarte mult, după ce a ajuns prim-ministru. Cel mai mult s-a schimbat după ce a decis să candideze la șefia PNL și, din păcate, nu s-a schimbat în bine. Din cauza mizei competiției, din cauza presiunilor puse de cei care îl sprijină, tensiunile pentru că trebuia să se ocupe și de Guvern și să facă și campanie. Oamenii își dau arama pe față în situații excepționale.”, a spus Ludovic Orban la TVR 1.

Marilena Nedelcu