9 C
București
duminică, 28 noiembrie 2021 - 11:32
No menu items!

Ludovic Orban: Consiliera premierului Cîțu trebuie să plece imediat de la Palatul Victoria

spot_img

Ludovic Orban reacționează la două zile de la apariția documentului care dezvăluie strategia echipei de comunicare a premierului Florin Cîțu. Președintele PNL susține că cine l-a elaborat trebuie să plece imediat de la Palatul Victoria.

„Dacă este adevărat acel document, cine l-a elaborat și mai ales cine a hotărât să folosească resurse publice, funcționari sau demnitari plătiți din bani publici în campania internă împotriva președintelui Partidului Național Liberal trebuie să plece imediat de la Palatul Victoria”, a precizat, marți, Ludovic Orban.

Declarația vine la două zile de la apariția în spațiul public a unui document, cu antetul Guvernului, în care echipa lui Florin Cîțu stabilește „linii de comunicare” pentru liderii PNL. Potrivit acestuia, liderilor PNL care îl susțin pe Cîțu li se cere să iasă mai mult la tv, inclusiv miniștrilor care sunt de partea premierului. De asemenea, echipa lui Cîțu cere informații despre tabăra Orban „pentru a le da în presă” și vorbește despre „diferența de clasă între „team Orban si echipa câștigătoare”.

                                                                                                                   Adina Silav

Ce le cere consiliera premierului liderilor PNL care îl susțin: ponturi despre tabara Orban