15.7 C
București
luni, 17 mai 2021 - 0:30

Ludovic Orban: Congresul PNL va avea loc dacă situația epidemiologică ne va permite

spot_img

Congresul PNL care ar fi trebuit să fie organizat anul acesta ar putea fi amânat. Așa a lăsat să se înțeleagă, vineri, chiar președintele PNL Ludovic Orban, care a precizat, răspunzând întrebărilor jurnaliștilor: “Dacă ne va permite situația epidemiologică, va avea loc congresul”. De altfel, Sursa Zilei anunța, încă din 16 martie, că este posibil ca congresul PNL să fie amânat pentru anul viitor. 

Cât privește o posibilă contracandidatură a lui Florin Cîțu, Orban a susținut: “Nu mi-e teamă de nimic!”. 

“Cunosc bine PNL, cunosc bine situația în care ne găsim. În momentul în care am luat decizia de a candida pentru un nou mandat, a fost în deplină cunoștință de cauză. Dacă mai apar concurenți e democrație. Membrii PNL sunt cei care hotărăsc”, a completat Ludovic Orban.

El a precizat că este în relații bune cu Florin Cîțu. “Sunt relații bune, chiar dacă, de patru luni, se încearcă pe surse sau alte tipuri manipulatorii să se lanseze informația despre candidatura lui Florin Cîțu la președinția PNL, el nu a anunțat asta până acum. Nu-mi place să dau declarații decât pe certitudini. Când își anunță candidatura, mă puteți întreba”, a mai spus Ludovic Orban. 

Cora Dumitrescu