16.3 C
București
marți, 3 octombrie 2023 - 2:51
No menu items!

Ludovic Orban anunță cine se va putea înscrie în partidul Forța Dreptei

spot_img

Ludovic Orban a anunțat luni, după depunerea actelor la Tribunal pentru noul partid pe care-l va conduce, Forța Dreptei, cine se va putea înscrie în formațiunea politică. „Sunt nemulțumiri în toate filialele PNL, dar vă spun că voi fi foarte selectiv cu primirea de noi membri”, a spus Orban.

„Sunt foarte mulți foști colegi din PNL care sunt dezamăgiți, ca și noi sunt în situația de a pleca din PNL pentru a putea să-i reprezentăm pe oameni. Sunt nemulțumiri în toate filialele PNL, dar vă spun că voi fi foarte selectiv cu primirea de noi membri. Voi fi foarte selectiv în privința recrutării de noi membri.

La PNL au câștigat trădătorii, cei cu scheleți în dulap. Acum este o conducere toxică.

Vor avea loc la noi oamenii cinstiți, a căror părere nu a fost ascultată. Vom avea criterii de integritate. Îmi doresc mai mulți oameni care nu au făcut politică până astăzi.

Este timpul ca cei merituoși să-și spună cuvântul în politică”, a spus Ludovic Orban.

Orban a precizat că percepția publică la ora actuală este că PSD taie și spânzură, iar cei care reprezintă conducerea PNL sunt pe nicăieri.

„Noi am susținut, încă de la începutul crizei politice, refacerea coaliției de centru-dreapta. Deși, era perfect posibilă refacerea acestei alianțe, Iohannis și anexele sale au impus această alianță nefirească, această coaliție toxică (…) Nu cred că va fi posibilă refacerea coaliției de centru-dreapta pentru că am văzut că este vorba despre un plan pe o perioadă de 7 ani”, a precizat Ludovic Orban.

”După cum arată astăzi scena politică se află un elefant mai mare și unul mai mic, ca să-l parafrazez pe un domn care vorbea despre elefanți la Guvern, deși după cum arată sunt doi hipopotami mari, cu mult grăsime. Este nevoie de o opoziție puternică la această coaliție”, a adăugat Orban.

                                                                                                                   Adina Silav