10.1 C
București
sâmbătă, 16 octombrie 2021 - 3:55

Lucrările la metrou întrerup căldura și apa caldă în Drumul Taberei

spot_img

Sute de blocuri din Drumul Taberei vor rămâne, de joi până sâmbătă, fără apă caldă şi încălzire, întreruperea fiind cerută de Primăria Capitalei, pentru executarea unor lucrări la Magistrala 5 de metrou, informează, miercuri, RADET.

Potrivit Regiei Autonome de Distribuție a Energiei Termice București, reprezentanţii constructorului estimează că lucrările vor avea un termen de execuţie de cel mult 54 de ore, astfel că serviciul de alimentare cu apă caldă şi căldură va putea fi reluat, cel mai târziu, sâmbătă la ora 6.

„Întreruperea a fost cerută de Primăria Municipiului Bucureşti pentru executarea unor lucrări finanţate în cadrul proiectului «Magistrala 5 de metrou Drumul Taberei – Pantelimon». Vor fi afectaţi locatarii unui număr de 245 de blocuri situate în perimetrul descris de străzile Braşov, Valea Călugărească, Râul Doamnei, Aleea Potaisa, Aleea Istru, Valea Argeşului, Aleea Pârva, Valea Ialomiţei”, se arată într-un comunicat de presă remis miercuri.

RADET precizează că cetăţenii pot solicita informaţii privind reluarea serviciului de alimentare cu apă caldă şi căldură de la Dispeceratul de Urgenţă, la numarul de telefon 0800.820.002, gratuit din orice reţea. De asemenea, pe site-ul www.radet.ro, la secţiunea “Opriri furnizare agent termic”, sunt anunţate opririle în furnizarea apei calde şi a agentului termic pentru încălzire.

Olimpia Diaconiuc