13.3 C
București
marți, 28 septembrie 2021 - 23:42

VIDEO Lucian Bode, surprins la UNTOLD cu masca sanitară pe mânecă. Ministrul și-a pus masca doar pentru poza oficială

spot_img

Lucian Bode a fost surprins la festivalul Untold de la Cluj-Napoca fără mască de protecţie. Într-o fotografie postată pe o rețea de socializare, ministrul apare, alături de primarul Clujului, Emil Boc, cu masca sanitară, dar se pare că imediat după, a renunțat la ea, cel puțin așa scriu reprezentanții Sindicatului Europol care spun că “Legea în România se împarte între «jmecheri» şi «fraieri»”.

Într-o postare pe pagina oficială de Facebook, reprezentanții Sindicatului Europol se întreabă:

„Ce răspuns ar trebui să ofere un poliţist din stradă cetăţeanului care va fi amendat pentru nepurtarea măştii de protecţie şi îl va întreba dacă şi Bode a fost amendat la Untold”

„Ministrul de interne, ministrul justiţiei şi ministrul transporturilor «wanna be», Lucian Bode, unicul ministrul 3 în 1, a fost surprins la UNTOLD fără mască de protecţie. Sigur, pentru poza oficială, a folosit-o, dar ulterior şi-a dat-o jos. Asta pentru că Legea în România se împarte între «jmecheri» şi «fraieri».

Între cei care permit să se organizeze festivaluri cu zeci de mii de oameni care efectiv se iau în braţe în aglomeraţie şi şcolile unde nu se permite vizita părinţilor la prima zi de şcoală a copiilor lor”, arată reprezentanţii Sindicatului Europol.

„După ce această imagine cu ministrul Bode fără mască a devenit virală, ne întrebăm ce răspuns ar trebui să ofere un poliţist din stradă cetăţeanului care va fi amendat pentru nepurtarea măştii de protecţie şi îl va întreba dacă şi Bode a fost amendat la UNTOLD pentru aceeaşi faptă”, adaugă Europol.

Și ministrul Lucian Bode a postat pe pagina oficială de Facebook câteva fotografii de la Festivalul Untold. În toate apare purtând corespunzător masca sanitară.

Cu doar o zi înainte și primarul Clujului, Emil Boc, a fost surprins de jurnaliști plecând de la festival, fără să poarte mască sanitară, deși aceasta ar trebui să fie obligatorie. De altfel, el nu i-a lăstat pe ziariști să îl fotografieze.

C.Dumitrescu