19.8 C
București
luni, 2 octombrie 2023 - 15:19
No menu items!

Lovitură de imagine pentru Nicușor Dan. Ce i-a transmis un alegător soției candidatului USR-Plus

spot_img

La ieșirea de la urne, un bărbat l-a întrebat pe Nicușor Dan dacă îi permite să-i ofere partenerei sale un buchet de flori. Candidatul PNL-USR-PLUS la Primăria Capitalei a acceptat. După ce bărbatul i-a oferit soției lui Nicușor Dan buchetul de flori, i-a spus: „Să știți că nu toți bărbații fac femeile panarame”.

Candidatul USR-Plus a mers la secția de votare împreună cu fiica sa de 4 ani și cu partenera sa de viață. Nicușor Dan a transmis un mesaj țintit rivalei sale la aceste alegeri, Gabriela Firea, dar și bucureștenilor. 

Aștept de mult votul ăsta, am votat cu sete. Am votat ca să scoatem din Primăria Capitalei o caracatiță de interese, de neamuri, de cumetri, de nași, de fini, de prieteni de prieteni care au ținut în subdezvoltare orașul. Nu au fost în stare de rezolve apa caldă, nu mai vorbesc de trafic și poluare. Bucureștiul are un potențial extraordinar. După aceste alegeri sunt convins că tot acest potențial de muncă și de creativitate poate să fie pus în slujba bucureștenilor de toate generațiile. In slujba familiilor care n-au avut parte de infrastructură școlară de care au nevoie, în slujba oamenilor în vârstă, care și-au văzut copii și nepoții plecând din orașul ăsta. Competiția asta electorală este una de valori, între adevăr și minciună, între competență și incompetență, între cinste și corupție, între decentă și superficialitate fudulă”, a spus Nicușor Dan la ieșirea de la urne.