32 C
București
vineri, 12 august 2022 - 19:09
No menu items!

Lovitură pentru PDL: Emil Boc intră în Fundația Mișcarea Populară

spot_img

Boc_SZ

Primarul PDL al municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a anunțat duminică înscrierea în Fundația Mișcarea Populară (PMP). „Am acceptat invitaţia lui Marian Preda de a face parte din Fundaţia Mişcarea Populară”, a spus Boc. El a adăugat că, în opinia sa, poate contribui la unificarea dreptei, pentru câştigarea alegerilor din acest an.

Înscrierea lui Emil Boc în Fundația Mișcarea Populară s-a produs fără ca acesta să plece din PDL, partidul fiind nevoit să-l excludă în perioada următoare sau să-l convingă să renunțe la această susținere.

Președintele Traian Băsescu s-a întâlnit, sâmbătă seară, cu mai mulți consilieri locali și județeni ai PDL Cluj, cu primari democrat-liberali, precum şi cu fostul ministru Teodor Paleologu, la hotelul din Cluj-Napoca unde este a fost cazat, pentru a lua cina. La întâlnire au participat și liderii Partidului Mișcarea Populară (PMP), printre care Elena Udrea și Daniel Funeriu. Și primarul Emil Boc s-a întâlnit cu președintele.

Mai mulţi consilieri locali şi judeţeni ai PDL, dar şi primarii din Huedin şi Turda, precum şi fostul ministru al Culturii Teodor Paleologu au mers la un hotel de cinci stele din Cluj-Napoca, pentru a lua cina cu şeful statului. Aceştia au intrat la discuţii cu Traian Băsescu în jurul orei 21.00.

Liderii PMP, între care Elena Udrea, Daniel Funeriu şi Adrian Papahagi, au sosit, sâmbătă seară, la Cluj-Napoca, pentru a participa la întâlnirea cu preşedintele Traian Băsescu. Întrebată, la intrarea în hotel, dacă se va întâlni cu şeful statului, Elena Udrea a răspuns afirmativ, adăugând: “Nu ne-am propus să discutăm ceva”.

C.C.