11.3 C
București
joi, 28 octombrie 2021 - 21:59

LOTERIA BONURILOR FISCALE. Un arădean câștigă…23 de premii

spot_img

Constantin Lungu, în vârstă de 43 de ani, a adunat din coșurile de gunoi ale unor magazine nu mai puțin de 1.500 de bonuri fiscale. 23 dintre acestea sunt câștigătoare

constantin_lungu

Constantin Lungu – un sobar de 43 de ani din localitatea Firiteaz (județul Arad), tată a șase copii – a câștigat nu mai puțin de 23 de premii la Loteria bonurilor fiscale.

Bărbatul s-a prezentat marți la Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice (AJFP) pentru a depune cele 23 de bonuri fiscale câștigătoare, cu valori cuprinse între 6 și 7 lei fiecare, toate emise pe 7 februarie. El a precizat că a strâns majoritatea bonurilor din coșurile de gunoi amplasate la intrarea în magazine, unde erau aruncate de alți clienți.

Am văzut anunţul de premiere şi mi-a venit ideea, văzând că se aruncă multe bonuri într-un coş…Am cerut voie: “Ce faceţi cu ele? Nu mi le daţi mie? S-ar putea să fie un câştig în ele”. Am notat ziua, am adus punga cu data de 7 și am numărat 1.000 de bonuri – 23 de bonuri au fost între 6 şi 7 lei. Acum le scot şi mă uit pe fiecare în parte. Chiar făceau haz doamnele de acolo…eu cred că în urma acestor legi o să câştig ceva.

Constantin Lungu

Întrebat ce va face cu banii câștigați, bărbatul a precizat că va dona 10% din suma totală unor nevoiași.

Primul lucru – dau 10% la săraci. Mi-am dorit ca, împreună cu familia, să facem o biserică de creştini, poate să ajutăm copiii, depinde de sumă. Am avut bonuri strânse şi de la alte cumpărături. (…) O să dăm şi la stat, dăm şi datoriile, e mare binecuvântare pentru mine. (…)Oamenii să adune bonuleţele, că nu se ştie când va veni binecuvântarea peste ei!

Constantin Lungu

Şeful AJFP Arad, Marius Drăgănescu, a precizat la rândul lui că “așteaptă instrucțiuni” pentru a vedea cum va proceda în cazul acordării premierului lui Constantin Lungu.

R.D.