10.3 C
București
miercuri, 27 octombrie 2021 - 23:40

Loteria bonurilor fiscale din iunie, duminică

spot_img

Prima extragere lunară a Loteriei bonurilor fiscale, aferentă bonurilor din iunie, va fi organizată duminică, de la ora 20:10

finante_bonuri

Și de această dată, vor fi desemnaţi cel mult 100 de câştigători, la care se va împărți fondul de premiere de 1 milion de lei. Selecția are loc în două etape. Duminică, Loteria Română va organiza extragerea din urne a bilelor care vor arăta ziua şi valoarea bonurilor câştigătoare.

După centralizarea bonurilor câştigătoare, dacă numărul acestora este mai mare de 100, va fi organizată cea de a doua extragere, pentru alegerea a maximum 100 de bonuri câştigătoare. Și această a doua extragere va fi organizată și filmată de Loterie.

Rezultatele vor fi postate pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice, al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală şi al CN Loteria Română, pentru o perioadă de minimum 30 de zile.

La extragere participă toate bonurile fiscale emise în perioada 1-30 iunie.

Cei care au bonuri câştigătoare trebuie să depună cererile de revendicare în maxim 30 de zile de la extragere, începând chiar cu ziua următoare acesteia. Oamenii trebuie să prezinte bonului fiscal câştigător în original, alături de copia actului de identitate şi o cerere, la orice administraţie fiscală din structura ANAF.

Pentru bonurile din iulie, extragerea Loteriei se va organiza la 16 august.