17.2 C
București
sâmbătă, 23 octombrie 2021 - 21:43

LOTERIA BONURILOR FISCALE continuă. Duminică, extragerea pentru octombrie / UPDATE

spot_img
  • UPDATE

Bonurile fiscale emise în data de 11 octombrie, cu o valoare de 772 de lei, au fost desemnate câștigătoare la extragerea Loteriei bonurilor fiscale de duminică.

La această extragere au participat toate bonurile fiscale emise în perioada 1 — 31 octombrie 2015. Din fondul de premiere pentru extragerea lunară, de un milion de lei, vor fi acordate cel mult 100 de premii.

Duminică, 22 noiembrie, are loc extragerea bonurilor fiscale câştigătoare emise în perioada 1 – 31 octombrie 2015. Fondul de premiere pentru extragerea lunară este de 1 milion de lei, pentru maximum 100 de câştigători, care vor fi desemnaţi în urma altei extrageri, dacă se depăşeşte numărul.

Selecţia câştigătorilor va fi realizată în două etape. Astfel, duminică, 22 noiembrie, va fi organizată prima etapă de selecţie care va consta în extragerea din urne a bilelor ce vor desemna ziua şi valoarea bonurilor câştigătoare.

După centralizarea cererilor de revendicare a premiilor,  dacă numărul acestora este mai mare de 100, va fi organizată cea de a doua extragere, pentru determinarea a maximum 100 de bonuri câştigătoare.

Extragerea va avea două etape, după cum urmează:

– etapa I: va fi extrasă o bilă pentru determinarea zilei bonurilor câştigătoare;
– etapa II: vor fi extrase 3 bile pentru determinarea valorii bonurilor câştigătoare.

Rezultatele extragerii vor fi publicate pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice (MFP), al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) şi al C.N. „Loteria Română” (CNLR) pentru o perioadă de minimum 30 de zile.

Cererile de revendicare pot fi depuse începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor câştigătoare trebuie să depună bonurile fiscale (în original), alături de copia actului de identitate şi de o cerere, la orice administraţie fiscală din structura ANAF.

Un bon fiscal este considerat câştigător doar dacă îndeplineşte cumulativ condiţiile prevăzute de lege, având înscrise elementele obligatorii care arată că a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat (de exemplu: logotipul şi seria fiscală ale aparatului de marcat electronic fiscal, data şi ora emiterii precum şi numărul de ordine).

CITEȘTE ȘI: Extragerile Loteriei Bonurilor, ilegale