Lopeţi şi saci cu material antiderapant pentru 2.000 de asociaţii de proprietari

Toate cele 2.000 asociaţii de proprietari de pe raza sectorului 4 au primit câte un sac de 25 de kg de material antiderapant şi câte o lopată pentru a putea degaja zăpada de pe aleile sau trotuarele din jurul blocurilor.

Iniţiativa aparţine viceprimarului sectorului 4, Ştefan Spiridon, care, urmare a dispoziției primarului Daniel Baluță, a dorit să vină astfel în sprijinul cetăţenilor, pentru ca aceştia să poată să deszăpezească eficient locurile de parcare, accesul în imobilele de locuit si trotuarele.

„Pana în prezent, am reușit o deszăpezire eficientă, bulevardele și străzile laterale fiind în prezent «la negru». Însă prognoza meteo pentru perioada următoare anunță ploi, ceea ce va conduce la formarea poleiului. Cum Primăria nu are competențe în a deszăpezi trotuarele, locurile de parcare și accesul în imobile obligaţii ce revin asociaţiilor de proprietari, am decis să le oferim un ajutor, astfel încât să deszăpezim sectorul 4 în echipă! Cred foarte mult că numai împreună vom reuşi să ne gospodărim şi să dăm sectorului înfăţişarea unui spaţiu curat şi civilizat”, a declarat Ştefan Spiridon, viceprimarul sectorului 4.

Olimpia Diaconiuc

NICIUN COMENTARIU