3.3 C
București
miercuri, 19 ianuarie 2022 - 19:35
No menu items!

Londra 2021 versus București înainte de Nicușor Dan

spot_img

Londra a fost împodobită cu zeci de mii de luminițe care formeaza afișaje în formă de înger și spirit, exact cum arăta și Bucureștiul în 2018 și în 2019, înainte ca Nicușor Dan să fie primarul general al Capitalei. Bucureștiul este acum aproape în beznă, beculețele puse de Primărie fiind reduse drastic de actualul edil.

“Regent Street a fost împodobită cu lumini sclipitoare care trec prin Oxford Circus, St. James și Waterloo Place, cu 300.000 de lumini LED realizate manual, care formează 45 de forme de îngeri și spirit”, a anunțat CNTraveller.

Așa cum se poate observa și din imagini, luminile de sărbători de care se bucură londonezii anul acesta seamănă cu cele de care s-au bucurat și bucureștenii în 2018 și în 2019, când primar general era Gabriela Firea.

Actualul edil al Capitalei, Nicușor Dan, a preferat să anunțe că în loc de 9 milioane de lei alocați pentru luminile orașului, suma pentru 2021 va fi tăiată drastic, la doar 1 milion lei. așa că Bucureștiul arată exact cum este și primarul general… în beznă.

Foto credit: George Ciubotaru, Facebook