34.6 C
București
joi, 5 august 2021 - 16:09

Locurile de joacă din sectorul 6, vopsite în loc să fie reparate

spot_img

După ce a luat amendă de la ANPC pentru locurile de joacă din sector, angajații ADPDU sector 6 au vopsit “stricăciunile”

joaca stricat

Sesizată de numeroși cetățeni din sectorul 6, cu privire la locurile de joacă pentru copii, care au devenit, în multe zone, adevărate capcane, Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorului a făcut un control și a aplicat ADPDU din cadrul Primăriei sector 6 o amendă usturătoare, de 50.000 de lei. Inspectorii au somat autoritatea publică să remedieze, în termen de 30 de zile, toate stricăciunile. În loc să repare însă locurile de joacă, angajații ADPDU a trimis, de ochii oamenilor, câteva echipe în teren. Cetățenii și voluntarii Fundației Din Suflet, Pentru Suflet i-au fotografiat când vopseau băncile rupte și aparatele din ansamblurile locurilor de joacă.

banca vopsea

florescu oameni parc copii

Conform datelor de pe site-ul Primăriei sector 6, Administrația Domeniului Public și de Dezvoltare Urbană a primit, anul acesta, un buget de 2.488.000 lei, din care 708.000 lei sunt alocați pentru “lucrări de amenjaare parcuri și locuri de joacă”.

Al. Maghiar