3.3 C
București
miercuri, 19 ianuarie 2022 - 18:26
No menu items!

Locuința medicului Kasem Abu Bakr, esteticianul vedetelor, a fost spartă de hoți

spot_img

Abu Bakr Kasem Mohd Jamil Naser

Locuinţa din Mogoşoaia a medicului Abu Bakr Kasem Mohd Jamil Naser, cunoscut ca esteticianul vedetelor, a fost spartă, în noaptea de marţi spre miercuri, de persoane necunoscute, care au furat din casa acestuia mai multe bunuri de valoare. În acele momente, chirurgul nu se afla în locuinţa sa.

Potrivit unor surse din Poliţie, medicul ar fi lipsit de acasă între orele 23.00 şi 01.00, iar când s-a întors, a găsit urme de răvăşire şi a anunţat autorităţile.

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Ilfov au început marţi noapte cercetările la faţa locului şi inventarierea bunurilor care au dispărut din locuința medicului.

Poliţiştii bucureşteni au percheziţionat în noirmbrie locuinţele medicului Abu Bakr Kasem Mohd Jamil Naser şi ale contabilului acestuia, iar în urma investigaţiilor în acel dosar, în care este cercetat pentru evaziune fiscală, anchetatorii au stabilit că, în 2011 şi 2012, medicul a operat, într-o sală închiriată la un centru medical, aproximativ 140 de femei, cărora le-a mărit sânii.

C.A.