4.6 C
București
marți, 7 decembrie 2021 - 17:17
No menu items!

Locțiitorul șefului unei secții de votare, găsit beat în toaletă

spot_img

Locţiitorul preşedintelui Secţiei de votare nr. 97 din Cluj-Napoca a fost amendat de poliţişti cu 1.500 de lei, duminică, după ce a fost găsit beat în toaletă. El urmează să fie înlocuit de Biroul Electoral Judeţean (BEJ) Cluj.

Reprezentanţii BEJ Cluj au declarat că locţiitorul preşedintelui Secţiei de votare nr. 97 Cluj-Napoca a dispărut o perioadă de timp, fiind descoperit ulterior sub influenţa alcoolului. “Preşedintele Secţiei de votare nr. 97 Cluj-Napoca ne-a sesizat că locţiitorul secţiei a dispărut o anumită perioadă de timp, după care acesta a fost descoperit sub influenţa alcoolului, în toaletă. A fost sesizată şi Poliţia, care a făcut cercetări la faţa locului şi l-a amendat. Locţiitorul va fi înlocuit cu o altă persoană”, au precizat reprezentanţii BEJ Cluj.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Cluj, Anca Bolba, a precizat, la rândul său, că “persoana în cauză a fost amendată cu suma de 1.500 de lei pentru refuzul de a se conforma dispoziţiilor preşedintelui secţiei de votare cu privire la asigurarea ordinii în localul de vot”.

Locţiitorul ar fi încasat, duminică, 367 de lei pentru activitatea electorală, iar din aceşti bani și-ar fi cumpărat băutură.

R.D.