3 C
București
sâmbătă, 27 noiembrie 2021 - 5:04
No menu items!

Liviu NICOLAE Dragnea, de ziua lui, în fața instanței

spot_img

Dragnea_DNA_SZ

Vicepremierul Liviu Nicolae Dragnea s-a prezentat, vineri – în ziua în care-și sărbătorește onomastica – în fața magistraților Curții Supreme, care judecă al doilea termen în dosarul “Referendumul”, în care acesta a fost trimis în judecată de procurorii Direcției Naționale Anticorupție.

Înainte de a intra în sala de judecată, Dragnea a declarat, ironic, că procesul este “cadoul lui Băsescu” de ziua lui, “cadou” pe care-l apreciază.

Eu sunt pregătit pentru orice. Dincolo de Liviu Dragnea, cred că e un proces despre democrație. O să știm dacă mai avem voie să facem campanie, dacă mai avem voie să spunem oamenilor să meargă la vot…În dosar există declarații, documente evidente din care reiese clar că acel sistem nu poate fi folosit pentru fraudare și nu l-am folosit eu.

Liviu Dragnea

vicepremier

Întrebat însă cine a trimis sms-urile prin care era raportată prezența la urne, Dragnea a răspuns, cu aceeași ironie cu care și-a început declarația: “Niște copii care care au primit niște informații legate de prezenta la vot”.

R.D.