-1.2 C
București
joi, 27 ianuarie 2022 - 3:41
No menu items!

Liviu Dragnea vorbește despre tensiunile cu Gabriela Firea

spot_img

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a susținut, diminică seara, la Antena 3, că el nu a negociat în partid schimbarea Gabrielei Firea de la șefia PSD București, dar există oameni în partid care au fost deranjați de atacurile primarului Capitalei și ar dori să facă acest pas.

„Cu mine nu s-a discutat acest subiect. Sunt unii colegi care au fost extrem de deranjați aceste ieșiri, care afectează partidul, care pot afecta coaliția de guvernare și pot da pe tavă Guvernul lui Iohannis”, a spus Dragnea.

Liderul social-democrat a precizat că nu a discutat despre un alt candidat al PSD la Primăria Capitalei, în 2020. „În partid, nu am vorbit nici formal, nici informal despre un alt candidat pentru Primăria Capitalei pentru 2020”, a spus liderul PSD.

În privința unei eventuale excluderi, Liviu Dragnea a subliniat că din partea sa, nu se pune problema. „N-am de unde să știu dacă riscă din partea CEx. Nu depinde de mine dacă va fi exclusă”, a declarat Liviu Dragnea.

Președintele PSD a vorbit despre o discuție în interiorul partidului, cât de curând. „Nu am răspuns și nu intenționez să răspund public la atacurile la persoană, dar voi vorbi în interiorul partidului extrem de serios, cât de serios pot fi eu (…) Discuția asta va avea loc și nu va fi la calendele grecești”, a spus Liviu Dragnea.

Valeriu Motoc