6.9 C
București
joi, 22 februarie 2024 - 3:38
No menu items!

Liviu Dragnea: Sunt tot mai tentat să candidez

spot_img

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, preşedintele Consiliului Judeţean al PSD, recunoaşte că este tot mai tentat să candideze la alegerile parlamentare din 9 decembrie. EL a arătat că duminică va avea o ultimă discuţie în cadrul organizaţiei PSD Teleorman, pentru că este în primul rând interesat de părerea cetăţenilor care l-au votat. „Sunt din ce în ce mai înclinat să candidez, duminică voi avea o ultimă discuţie. Sunt tot mai tentat să o fac. Trebuie să schimbăm modul de a guverna în România, trebuie să avem o altă abordare”, a declarat Dragnea vineri seara, la un post de televiziune. El spune că ar lua după el şi doi primari dacă ar deveni parlamentar. „Dacă voi candida şi cred că voi face lucrul acesta voi lua cu mine doi primari, cel din Turnu Măgurele şi cel din Zimnicea”, a adăugat Dragnea.

Costul total al manifestării USL de pe Naţional Arena – 139.000 de lei fără TVA

Liderul PSD a dezvăluit şi faptul că 139.000 de euro fără TVA este suma la care se ridică cheltuielile legate de manifestarea din 17 octombrie de pe Naţional Arena, când aproape 80.000 de oameni au asistat la lansarea candidaţilor Uniunii Social Liberale. În această sumă a intrat închirierea stadionului, în jur de 40.000 de euro, serviciile de pază şi de acces, în jur de 20.000 de euro, serviciile de curăţenie, în jur de 12.000 de euro, tehnica audio-video-lumini, în jur de 7.000 de euro,  scenotehnica si acoperirea gazonului, în jur de 40.000 de euro, branduire şi timpărire de materiale electorale, în jur de 15.000 de euro. Alte cheltuieli s-au ridicat la suma de 5.000 de euro.

Liviu Dragnea a susţinut că fiecare organizaţie judeţeană a plătit deplasarea membrilor care au fost aduşi nu numai cu autocarul, dar şi cu trenul, unii venind şi maşinile personale. El a precizat că pe Arena Naţională s-au aflat membrii din 168 de organizaţii din 40 de judeţe ale ţării, respectiv în jur de 80.000 de oameni. ”Toate cele 40 de organizaţii judeţene au achitat costul deplasării şi ei la rândul lor au plătit din cotizaţiile membrilor, adică cei care au venit la stadion. (…) Ba chiar au fost probleme în judeţe, că se băteau pe firmele de transport. Dacă ar fi făcut socoteala d-na Roberta Anastase, poate că ar fi ieşit două milioane. (…) Era important să arătăm cp nu există niico fisură în USL”, a susţinut Dragnea. (C.C.)