14.7 C
București
sâmbătă, 23 octombrie 2021 - 4:13

Liviu Dragnea: Sunt dezamăgit de raportul lui Tudorel Toader. Îi urez succes

spot_img

Președintele PSD, Liviu Dragnea, s-a declarat dezamăgit de raportul de evaluare al ministrului justiției cu privire la șefa DNA și de decizia acestuia de a nu propune revocarea din funcție a Laurei Codruța Kovesi.

Liviu Dragnea a declarat, la plecarea de la sediul PSD, că nu susține raportul lui Tudorel Toader și că este dezampgit de rezultatul evaluării. Cu toate acestea, liderul social-democrat nu a pus problema schimbării ministrului justiției, ba chiar i-a urat succes în activitate.

„Ieri am fost foarte dezamăgit. Nu am vrut să ies până astăzi. O fi avut întâlniri, nu o fi avut, nu știu. Am o nemulțumire. Mă interesează prea puțin dacă rămân cei doi procurori în funcție, dar nu mi s-a părut un raport justificat. Eu am spus de multe ori în toate aparițiile mele publice că voi susține decizia ministrului dacă era argumentată. Din păcate, nu a fost argumentată. Ori era o argumentație care ne spunea tuturor de cetrebuie ținuți în funcție, ori era un raport prin care ne explica de ce trebuie revocați din funcție”, a spus Liviu Dragnea.

 

Valeriu Motoc