3 C
București
joi, 9 decembrie 2021 - 16:31
No menu items!

Liviu Dragnea s-a vindecat de coronavirus, dar nu a părăsit Spitalul penitenciar Ravova

spot_img

Liviu Dragnea, aflat în închisoare, s-a vindecat de COVID, dar are dureri mari la coloană, susține fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu.

„Starea sa de sănătate nu s-a ameliorat. A scăpat de Covid, dar are dureri mari la coloană. L-au transferat acum la spitalul penitenciarului Rahova, au renunțat la ideea de a-l muta forțat în alt județ. (…) E supus în continuare unui șir lung de abuzuri și nedreptăți, dar va rezista până la capăt”, a scris Codrin Ștefănescu pe Facebook.

Fostul secretar general al PSD este cel care a anunțat, pe 13 decembrie 2020, că Liviu Dragnra a fost confirmat cu noul coronavirus și a fost transferat la Spitalul penitenciar București-Jilava. După câteva zile, Ștefănescu susținea că starea de sănătate a lui Liviu Dragnea s-ar fi agravat și că apropiații lui nu mai pot lua legătura cu el. Administrația Națională a Penitenciarelor a transmis, tot atunci, printr-un comunicat, că niciun pacient aflat la spitalul penitenciarului Jilava nu este în stare gravă și nu necesită îngrijiri medicale de terapie intensivă. 

Liviu Dragnea a fost condamnat în 2019 la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului Teleorman.