Liviu Dragnea, prima reacție în “războiul” din PSD. Ironii la adresa conținutului scrisorii

Președintele PSD Liviu Dragnea a oferit, miercuri, pe holurile Parlamentului, prima reacție în scandalul generat de scrisoarea prin care se cere demisia sa de la șefia partidului și a Camerei Deputaților. 

Întrebat dacă va da curs solicitării de a-și demisia din PSD și din Camera Deputaților, Liviu Dragnea a răspuns: “Voi da curs solicitării de a citi acea epistolă. Nu am citit-o pe toată, dar, cât am apucat să citesc, am înțeles care e cea mai mare supărare:  Să nu ne mai certăm cu Iohannis, de fapt, să ne aliniem cu Iohannis, cu SRI, cu SPP, cu DNA și cu partidele de opoziție. Eu, ca președinte, nu pot să duc și nu voi duce acest partid să devină o unealtă a acestor instituții care nu trebuie să se implice în politică. În rest, la CEx o să vorbesc suficient de bine, de mult și de apăsat. Vreau să vorbim întâi la CEx și apoi în fața presei.”. 

Legat de numărul celor care susțin conținutul scrisorii și pe semnatarii acesteia, președintele PSD a spus ironic: “Ei sunt mai mulți decât are PSD filiale”. 

Raluca Dan

NICIUN COMENTARIU