5.2 C
București
miercuri, 27 octombrie 2021 - 10:40

Liviu Dragnea: Îl susțin pe ministrul Toader. Raportul nu poate fi combătut de cineva de bună-credință

spot_img

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a transmis public, luni, după ședința Comitetului Executiv Național al PSD, un mesaj de susținere pentru ministrul justiției, Tudorel Toader. Dragnea a precizat că a citit raportul în baza căruia Toader a cerut revocarea șefei DNA, Laura Codruța Kovesi, și a adăugat că documentul nu poate fi combătut de cineva bună – credință. 

”Eu am citit raportul domnului Tudorel Toader și vreau să vă spun că-l susțin pe domnul Tudorel Toader fără nicio ezitare. Nu știu despre alte criterii, dar acel raport nu poate fi combătut de cineva de bună credință. Acel raport poate fi judecat în funcție de oportunitățile politice, dar eu îmi exprim toată susținerea”, a declarat Liviu Dragnea.

Cât despre Congresul PSD din 10 martie, Liviu Dragnea a spus că membrii CExN au decis să fie supuse votului postul de preşedintele executiv al partidului, postul de secretar general şi posturile de vicepreşedinţi.

“S-a luat decizia privind organizarea de alegeri pentru preşedinte executiv, secretar general, pentru ca acest post să fie ales de Congres, şi vicepreşedinţii”, a declarat Liviu Dragnea, după şedinţa CEx al PSD, de luni.

Liderul PSD a mai anunţat că la Congresul din data de 10 martie, începând cu ora 11.00, se vor vota modificările legate de Biroul Politic Naţional, dar şi reprezentativitatea, adică 8 vicepreşedinţi bărbaţi și 8 femei. 

Referitor la scrisoarea transmisă guvernatorului Băncii Naționale, Mugur Isărescu, Liviu Dragnea a precizat: ”Am transmis scrisoarea aceea chiar în ziua în care v-am anunțat (…) I-am transmis numai lucruri bune”.