12.1 C
București
luni, 18 octombrie 2021 - 21:41

Liviu Dragnea îi dă peste bot lui Geoană

spot_img

Liviu Dragnea a precizat, joi, că nu există nicio listă scurtă în PSD cu posibili candidați la prezidențiale

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, la Suceava, că în PSD nu există nicio listă cu posibili candidaţi la prezidențiale – “nici lungă, şi nici scurtă”. El a menționat că este sigur că PSD îl va avea drept candidat pe preşedintele partidului, Victor Ponta.

Cu certitudine vă pot spune că nu există nicio listă – nici lungă, şi nici scurtă în PSD cu posibili candidaţi la Preşedinţie. Cât de curând, vom stabili asta în partid prin procedurile statutare cine este candidat. Eu cred că avem un candidat cu şanse serioase de reuşită, care e Victor Ponta.

Liviu Dragnea
președinte executiv al PSD

Întrebat dacă și-ar dori să candideze el la Preşedinţie dacă Ponta îşi exprimă intenţia de a continua mandatul de premier, Dragnea a răspuns: “Nu, pentru că sunt sigur că va candida Victor Ponta“.

Senatorul PSD Mircea Geoană a declarat, miercuri, că numele său figurează pe lista “foarte scurtă” de potențiali candidați PSD la prezidențiale. Întrebat dacă ia în calcul ca la Congresul PSD din septembrie să supună intenţia sa de a candida la prezidenţiale, Geoană a precizat: “Vom decide la timpul potrivit şi vom alege cu înţelepciune, conform Statutului, care e cea mai bună formulă“.

Va trebui să discutăm şi cu Victor Ponta pentru că până la urmă trebuie să vedem dacă declaraţiile lui cu privire la dorinţa de a-şi continua mandatul de premier până în 2016 – care e mai mult decât legitimă, pentru asta a fost votat, pentru asta am fost votaţi în 2012 – se păstrează sau nu. Avem resursă politică la nivel înalt, în partid, asta e “luxul” pe care îl avem, de a avea candidaţi între care şi numele meu se află acolo sus pe lista foarte scurtă de potenţiali cadidaţi PSD.

Mircea Geoană
senator PSD

D.M.