12.2 C
București
vineri, 3 decembrie 2021 - 14:34
No menu items!

Liviu Dragnea: Eu votez pentru proiectul Roșia Montană

spot_img

Dragnea_SZ

Ministrul dezvoltării, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, la audierile din Comisia pentru Roşia Montană, că, în calitate de deputat, va vota pentru proiectul de lege privind exploatarea auriferă și argentiferă.

Voi vota „Da”, cu precizarea că este „Da” pe datele la care eu am acces azi, acum. Dacă în urma tuturor audierilor, analizelor, verificărilor, vor apărea alte date, o să văd. Dar pe datele actuale răspunsul e „Da”. În ceea ce priveşte câştigul statului român, din documentele prezentate, am înţeles că statul român câştigă mai mult decât investitorul: 3,5 mliliarde euro statul, 2,5 miliarde – investitorul

Liviu Dragnea
ministrul dezvoltării

Vicepremierul este interesat şi de protecţia mediului, dar are convingerea că protecţia mediului va fi asigurată. Pe de altă parte, el este de părere că această investiţie poate contribui esenţial la dezvoltarea zonei.

Liviu Dragnea a spus că nu există „o dihonie” în PSD legată de faptul că preşedintele partidului, Victor Ponta, va vota împotriva proiectului, iar el, ca președinte executiv, va vota în favoarea actului normativ.

Nu e dihonie în partid. Eu am o relaţie foarte bună cu Victor Ponta. Eu am avizat proiectul de lege şi nu am personalitate dublă, să vin în Parlament să votez împotrivă. Mi-am asumat acel aviz, pe datele actuale voi vota în Parlament fără niciun fel de ezitare

Liviu Dragnea
ministrul dezvoltării

Valeriu Motoc