15.3 C
București
marți, 19 octombrie 2021 - 18:02

Liviu Dragnea despre mitingul de susținere al Cabinetului Dăncilă

spot_img

Liviu Dragnea, președintele PSD, a anunțat ca mitingul de protest împotriva abuzurilor din Justiție va avea loc sâmbătă, 9 iunie, în Piața Victoriei, începând cu ora 20.00.

Imediat după ședința Consiliului Executiv al PSD de la Palatul Parlamentului, liderul social democrat a declarat că: “Este un miting împotriva abuzurilor care se întâmplă în România de mult timp. Facem acest miting pentru a arăta că suntem deciși să mergem până la capăt pentru ca România să devină o țară democratică, unde libertățile și drepturile fundamentale sunt respectate așa cum scrie în Constituție și în tratatele internaționale. Îi așteptăm pe toți cei care doresc să trăiască într-o țară liberă.

Din cauza unei propagande toxice uriașe, se pune problema ca o structură nelegitimă obscură, subterană să paraziteze deciziile și să influențeze într-un mod ocult deciziile importante, să permită abuzuri, să permită intruziuni, să permită ca cetățeni români să fie închiși și firme să fie închise, ca zeci, sute de mii de destine să fie distruse, având în vedere niște interese care nu sunt întotdeauna numai din interior”, a spus Liviu Dragnea.

Alex Militaru