Liviu Dragnea, audiat la Parchetul General

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a ajuns, vineri seara, la sediul Parchetului General, unde este audiat de procurori militari, în calitate de martor, în dosarul privind protestele din 10 august.

La intrarea în sediul Parchetului, liderul PSD a spus că a fost chemat în calitate de martor.

Întrebat de jurnaliști dacă audierea are legătură cu declaraţiile sale potrivit cărora în 10 august s-a încercat o lovitură de stat, liderul PSD a răspuns: “Sper ca aia să fie”.

Liviu Dragnea a părăsit sediul Parchetului General după aproximativ o oră. El a precizat că a fost citat ca martor în legătură cu afirmațiile pe care le-a făcut privind “tentativa de lovitură de stat din 10 august”. “Am fost citat ca martor în legătură cu afirmațiile despre tentativa de lovitură de stat. Am fost întrebat dacă am elemente în susținerea afirmațiilor pe care le-am făcut și le-am prezentat procurorilor. Nu am depus niciun document. Tot ceea ce am avut de spus am spus în fața procurorilor.”, a spus liderul PSD. 

Răspunzând întrebărilor jurnaliștilor, Dragnea a precizat că, personal, nu a primit niciun fel de informări nici de la SRI, nici de la Ministerul de Interne sau de la alte instituții: “Eu nu am primit informări nici de la SRI, nici de la Jandarmerie, nici de la MAI, de la nimeni. Am spus că Jandarmeria a acționat legal, acolo au fost niște violențe destul de mari.”

R.D.

NICIUN COMENTARIU