23.6 C
București
duminică, 20 iunie 2021 - 19:04

Liniștea din primărie i s-a părut suspectă edilului din Slobozia. A vrut să afle cu ce se ocupă angajații și a descoperit că erau pe Netflix

spot_img

Primarul Municipiului Slobozia a dispus un control în baza de date informatică a Primăriei și a constatat că subordonații lui numai de îndatoririle de serviciu nu se ocupau. Unii erau pe Facebook, dar cei mai mulți urmăreau serialele preferate pe platforma de streaming Netflix. Acum, riscă să își piardă locul de muncă.

Funcționarii din Primărie nu s-au gândit o secundă că primarul este cu ochii pe ei. Își pierdeau vremea pe rețelele de socializare sau urmărind filme pe Netflix.

S-au trezit la realitate într-o dimineață când n-au mai putut accesa site-urile ptreferate, pentru că primarul a dat dispoziție să fie restricționat accesul la internet către toate site-uri care nu au legătură cu activitatea Primăriei Slobozia.

Și asta nu este tot. Edilul va dispune un nou control pentru a constata în ce măsură și-au îndeplinit sarcinile de serviciu, iar cine nu și-a făcut treaba ar putea chiar să își piardă locul de muncă.

“Poate unora nu le convine, dar trebuie să înţeleagă faptul că lucrăm pentru cetăţeni şi trebuie să-i ajutăm atunci când au nevoie de noi.

Nu poate fi amânată o solicitare doar pentru că cineva nu are chef să-şi facă treaba, pentru că urmăreşte postările colegilor pe reţelele de socializare sau se uită la filme.

Li s-a atras atenţia, s-au pus file la dosar. Se va face o analiză mai complexă a acestor cazuri şi, în funcţie de rezultate, acolo unde se va demonstra că nu există o activitate de lucru intensă posturile ar putea fi restructurate”, a precizat Dragoş Soare, primarul municipiului Slobozia pentru independentonline.ro