3.5 C
București
joi, 2 decembrie 2021 - 6:30
No menu items!

Lindsay Lohan, dată afară din reşedinţa lui Leonardo DiCaprio

spot_img

  Lindsay Lohan

Leonardo DiCaprio a dat-o afară pe Lindsay Lohan din reşedinţa sa, după o vizită a actriţei americane care a durat mai puţin de 15 minute, informează contactmusic.com.

Starul i-a invitat la o petrecere organizată în vila sa din Hollywood pe toţi aceia care l-au învins la Checkers (joc de strategie, n.r.) şi i-a permis lui Lindsay Lohan să intre în reşedinţa sa, deşi actriţa pierduse meciul direct cu DiCaprio.

„Leo i-a permis să intre. Lindsay a început să se poarte ca întotdeauna, să se plângă de absolut orice şi voia să fie în centrul atenţiei”, a declarat o sursă pentru ediţia americană a revistei OK!, care a adăugat că actrița „se plângea chiar şi pentru cel mai mic lucru, spunând că nu avea unde să se aşeze sau că nu dorea ca anumite persoane să fie în jurul ei”, astfel încât „Leo i-a cerut unui prieten să o dea afară din casă la 15 minute după ce ajunsese acolo”.

Lindsay Lohan, prezentă mai mult în presă în ultimii ani din cauza scandalurilor în care este implicată, provocate de consumul de alcool şi de droguri, decât pentru reuşitele actoriceşti, a fost considerată una dintre cele mai talentate actriţe tinere de la Hollywood, cariera ei atingând apogeul în 2003 – 2004, când a jucat în filmele “Vinerea trăznită/ Freaky Friday” şi “Fete rele/ Mean Girls”.

C.A.