4 C
București
vineri, 3 decembrie 2021 - 3:05
No menu items!

Liderul PDL, Vasile Blaga, întors din drum spre colegiul său

spot_img

Liderul PDL, Vasile Blaga, a fost lovit de ghinion, duminică dimineață, în drumul său spre secția de votare de care aparține, din Sânicolau Mare. Din cauza condițiilor meteo extrem de nefavorabile, democrat-liberalul a fost nevoit să se întoarcă, pentru că drumul era blocat după ninsorile abundente căzut în ultimul timp.

„M-am întors din drum spre Sânicolau Mare, unde voiam să ajung, din cauză că drumul era blocat. Merg acum spre Deta, și voi vota acolo”, a declarat liderul Alianței România Dreaptă pentru Sursa Zilei.

Zona de vest a țării este sub cod galben de ninsori, 39 de secții de votare din județul Timiș și 4 din Alba fiind închise la ora 7, în dimineața zilei de duminică.

UPDATE Vasile Blaga a votat, în cele din urmă, la ora 12.15, în secţia de votare de la Liceul “Sfântul Nicolae”, din oraşul Deta, în colegiul electoral în care candidează. “Am votat pentru o Românie dreaptă, pentru o Românie a UE, pentru un parcurs”, a declarat Blaga care s-a prezentat la urne alături de preşedintele PDL Timiş, Constantin Ostaficiuc.

Blaga a ținut să precizeze apoi că premierul Victor Ponta este un “mincinos cinic” atunci când afirmă că a propus organizarea alegerilor parlamentare în luna noiembrie. “A afirmat (Victor Ponta -n.r.) că ar fi propus el organizarea alegerilor în noiembrie. E un mincinos cinic. Niciodată această problemă nu s-a pus. Să iasă în conferinţă de presă cu ministrul de Interne şi să arate care ar putea fi o altă dată a alegerilor”, a susținut Vasile Blaga.

Duminică, după ce a votat, premierul Victor Ponta a declarat că, pe viitor, alegerile vor trebui organizate la începutul lunii noiembrie, criticându-l pe Vasile Blaga pentru că nu a fost de acord cu desfăşurarea scrutinului în noiembrie. “Acum mă bucur că s-a blocat şi nu poate ajunge la secţia de vot cel care a fost contra. Crede că o să câştige nu ştiu cât. Nu a câştigat nimic. S-a blocat singur acolo. Uite ce se întâmplă, dar noi ne ocupăm şi îi deschidem şi lui secţia de vot”, a adăugat Ponta.

A.T./R.D.