1.4 C
București
miercuri, 1 decembrie 2021 - 5:45
No menu items!

Liderul Minorităților: “Slavă Domnului, s-a încheiat un an de lupte absurde și de echipe câștigătoare!”

spot_img

Liderul grupului minorităților naționale, Varujan Pambuccian, a declarat, joi, în Parlament, că formațiunea are de gând să se implice activ în guvernare, astfel că cei care vorbesc doar de Guvernul PNL-PSD-UDMR, “să se obișnuiască să pună în formulă și a patra componentă, Minoritățile”.

”Slavă Domnului, s-a încheiat! S-a încheiat un an marcat de lupte absurde, cu lăcomie duse, cu tot felul de echipe, unele câștigătoare, altele câștigătoare-câștigătoare. S-a încheiat. Gata! Avem în sfârșit o guvernare stabilă.

Și nu m-ați auzit spunând în 25 de ani lucrul ăsta, pentru că niciodată în 25 de ani nu am trecut printr-un an ca cel care, slavă Domnului, s-a încheiat.

E pentru prima dată când intenționăm să avem o contribuție extrem de activă în guvernarea asta, ceea ce n-am făcut până acum”, a anunțat Varujan Pambuccian.
 
Guvernul Nicolae Ciucă a fost învestit de Parlament, cu 318 de voturi “pentru”, iar la ora 15 va depune jurământul la Palatul Cotroceni. Din noua coaliție de guvernare fac parte PSD, PNL, UDMR și Minoritățile naționale, altele decât cele maghiare.
 
M. Nedelcu