7.8 C
București
sâmbătă, 2 martie 2024 - 3:23
No menu items!

Liderul filialei din județul lui Mihai Tudose susține scrisoarea contra lui Dragnea

spot_img

Preşedintele PSD Brăila, Ion Rotaru, se alături celor trei semnatari ai scrisorii prin care se cere demisia lui Liviu Dragnea şi susţine nevoia unor măsuri care să îmbunătăţească imaginea partidului şi a guvernului.

Liderul filialei din județul din care provine Mihai Tudose, apreciază că scrisoarea semnalează o serie întreagă de cauze care au generat situaţia în care se află PSD astăzi şi propune şi soluţiile de remediere a problemelor. „Deşi au fost realizate multe măsuri bune şi aşteptate de oameni din programul de guvernare, percepţia acestora este că nu suntem pe drumul cel mai bun. Pentru a asigura atât stabilitatea politică, cât şi implementarea programului de guvernare, se impun măsuri care să îmbunătăţească atât imaginea Guvernului, cât şi o mai bună coerent comunicare pe tot ceea ce înseamnă lucruri care să genereze altă imagine despre partid. Eu susţin aceste măsuri şi consider că sunt necesare şi benefice, sigur, în măsura în care vor fi apreciate ca atare şi de către ceilalţi colegi”, a declarat liderul PSD Brăila pentru stiripesurse.ro.

Întrebat dacă este de acord cu faptul că prima măsură propusă este demiterea lui Dragnea, Rotaru a răspuns: „Da. Trebuie să spunem lucrurilor pe nume. Domnul Dragnea a avut o contribuţie importantă în ceea ce priveşte programul de guvernare şi implementarea acestuia, însă ne aflăm astăzi într-un impas din care nu putem ieşi decât dacă lucrăm nişte măsuri desul de coerente şi practice. Sigur, în limitele statutului şi în limitele în care se ajunge la o concluzie majoritar acceptată”.

Preşedintele PSD Brăila a mai precizat că merge la CEx-ul de vineri cu un mandat în sensul celor susţinute anterior.

Valeriu Motoc