4.4 C
București
luni, 6 decembrie 2021 - 17:33
No menu items!

Liderii UDMR au votat pentru “viitorul maghiarilor”

spot_img

Liderii UDMR Korodi Attila și Marko Bela au votat, duminică dimineața, pentru “un viitor sigur al maghiarilor în secuime și în Ardeal” și pentru “participarea acestora la luarea deciziilor privind viitorul României”.

Astfel, deputatul Korodi Attila a votat la Sala Sporturilor din Miercurea Ciuc, el fiind primul dintre candidaţii UMR din Harghita care şi-a exercitat dreptul electoral. “Am votat pentru un viitor sigur în secuime şi în Ardeal pentru comunitatea maghiară, am votat pentru siguranţă, pentru încredere, am votat pentru o Românie a diversităţii, o Românie în care fiecare îşi regăseşte visul şi îşi regăseşte ceea ce şi-a propus în viaţă”, a declarat Korodi Attila, la ieşirea din secţia de votare.

La rândul lui, fostul președinte UDMR, senatorul, Marko Bela a votat la secţia de votare 500 din Sâncraiu de Mureş (judeul Mureș). “Am votat cu încrederea că vom reuşi, după alegeri, să continuăm procesul de democratizare în România şi, bineînţeles, pentru continuarea acestui proces. Şi, în acelaşi timp, am votat pentru participarea maghiarilor la luarea deciziilor şi să aibă şi ei un cuvânt de spus. Atât în ceea ce priveşte viitorul României, cât, în special, în viitorul acestei comunităţi”, a spus Marko Bela.

R.D.