10 C
București
sâmbătă, 16 octombrie 2021 - 2:13

Lider USR: E clar că nu suntem de acord cu privire la cine ar fi cel mai bun președinte

spot_img

Andrei Lupu, membru al Biroului Național PLUS, susține că, în contextul atacurilor dintre susținătorii lui Klaus Iohannis și cei ai lui Dan Barna, implicit, între simpatizanții sau membrii PLUS, USR și PNL, “PSD-ul face ce vrea”, potrivit Mediafax.

“În ultimele zile am văzut o grămadă de atacuri între susținătorii lui Klaus Iohannis și cei ai lui Dan Barna. Implicit, între simpatizanții/membrii PLUS, USR și PNL. Ok, e clar că nu suntem de acord cu privire la cine ar fi cel mai bun președinte. Putem, totuși, să fim de acord că în timp ce noi ne certăm între noi, PSD-ul face ce vrea? Și o să facă la fel și anul viitor, ba chiar și după 2020, dacă noi tăiem toate punțile de colaborare? Hai să fim maturi. Să câștige cel care convinge cei mai mulți votanți, fără să îl atace inutil pe celălalt”, a scris, pe Facebook, Andrei Lupu, membru în Biroul Național al PLUS.

Liderul USR Dan Barna a declarat, miercuri, că existența USR-PLUS și a unei alternative politice se datorează și președintelui Klaus Iohannis. Barna a transmis că evaluarea mandatului lui Klaus Iohannis o va face în dezbaterile din campania electorală pentru prezidențiale, pe care le așteaptă cu mare interes.

„Faptul că eu sunt în această poziție și faptul că există USR-PLUS și că există speranța de care oamenii se pot agăța nu e puțin lucru. Faptul că s-a putut creea această alternativă, nu știu dacă în sens pozitiv sau negativ, dar (Klaus Iohannis-n.red.) a fost unul dintre oamenii care a contribuit la acest lucru”, a declarat, miercuri seară, la TVR1, liderul USR Dan Barna.

Întrebat ce a reprezentat pentru societate mandatul de cinci ani al președintelui Klaus Iohannis, Barna a afirmat: “Evaluarea aceasta sunt convins că o va face președintele Iohannis. Eu o voi face în campania electorală în dezbaterile pe care le aștept cu foarte mare interes”.

Valeriu Motoc