9.3 C
București
joi, 21 octombrie 2021 - 3:14

Lider TSD cere demisia lui Liviu Dragnea: „Nu poți conduce o țară, ignorându-ți poporul”

spot_img

Revoltă în rândul tinerilor social-democrați după scorul rușinos obținut de PSD la europarlamentare! Gabriel Popa, vicepreședintele TSD, cere demisia lui Liviu Dragnea și spune că este mândru de generația sa, care a dat un semnal extrem de puternic, acela că nu poți conduce o țară ignorându-ți poporul.

„Felicitari tuturor celor care au inteles astazi sa-si exercite un drept fundamental, ignorat de prea multi, prea mult timp. Dreptul la vot.

Sunt mandru ca generatia mea a dat azi un semnal extrem de puternic, acela ca nu poti conduce o tara ignorandu-ti poporul.

Votul de azi demonstreaza falimentul unui tip de leadership politic, unul de tip sud american, intr-o Romanie marcata de zeci de ani de conducere a unui tatuc. Romanii au spus ca asa nu se mai poate si acest mesaj trebuie inteles de toti liderii politici.

Rezultatul de azi e un vot de blam pentru cel ce a irosit increderea romanilor dupa 2016 si care n-a inteles ca acel metru simbolic de autostrada reprezinta dezideratul de azi al romanilor, si nu suta de lei in plus.

Mai mult, divizarea profunda a societatii si ura pe criterii politice pe care o resimtim cu totii trebuie sa inceteze si, asa cum scriam si mai devreme, trebuie sa ne unim energiile cu totii pentru ca peste zece ani sa spunem cu mandrie ca Romania e o tara cu drumuri, spitale si scoli moderne, ceea ce azi reprezinta, din pacate, o utopie.

Pentru toate aceste motive, si pentru ca Romania are nevoie de un partid de stanga modern si apropiat de oameni, cer demisia presedintelui PSD, Liviu Dragnea.

Nu in ultimul rand, vreau sa le multumesc romanilor din diaspora, oameni care n-au plecat de voie din tara si care au stat astazi multe ore la cozi pentru a arata ca le pasa de Romania.

Ma inclin in fata voastra!”, scrie Gabriel Popa pe Facebook.