13.9 C
București
miercuri, 29 mai 2024 - 8:14
No menu items!

Lider PNL București: Niște gorile cu ceafă lată, plătite, i-au zis lui Ludovic Orban să facă pași

spot_img

Secretarul general adjunct al PNL București, Adrian Moraru, acuză că agenții privați de pază de la sediul din Modrogan l-au îmbrâncit pe președintele partidului, Ludovic Orban, marți seara, la alegerile pentru conducerea filialei sector 4. Afirmațiile sunt în replică la cele ale președintelui filialei, Pavel Popescu, care a susținut că a fost doar un incident în care un bodyguard nu l-a lăsat, inițial, pe Orban să urce pe scenă, pentru că nu l-a recunoscut.

„Mi-am propus să nu comentez alegerile interne. Dar aseară a fost o premieră. Președintele partidului este îmbrâncit de pe scena amplasată în curtea sediului central de niște gorile cu ceafa lată plătite să și care i-au zis să facă pași”, a scris Adrian Moraru pe Facebook.

Moraru reamintește și de episodul în care fostului lider al partidului Theodor Stolojan i s-a spus că nu este membru PNL.

„Putem să adăugăm și scena epocală, tot cu gorile, când fostului președinte/premier/europarlamentar Stolojan, șeful acestor alegeri interne, venit să își plătească cotizația i s-a spus pe același ton că nu știu cine e el și că să se care dracu de acolo că nu e în evidențele filialei. Festivalul democrației (abia incepe)”, conchide Moraru.

Președintele PNL, Ludovic Orban, ar fi fost îmbrâncit de bodyguarzii aduși la conferința de alegeri de la PNL Sector 4.

M. Nedelcu