2.3 C
București
luni, 8 martie 2021 - 2:38

Lider ALDE, atac dur la Teodor Meleșcanu: “O fantomă trădătoare”

Un atac extrem de dur la adresa lui Teodor Meleșcanu vine din partea unui lider al ALDE. Este vorba despre președintele de Dâmbovița, Ionel Petre, care, într-un mesaj pe facebook, a spus despre Teodor Meleșcanu că este „o fantomă trădătoare, care bântuie pe holurile Parlamentului în căutarea busolei politice”.

„Când a fost numit de Băsescu șef la SIE a trădat PNL. Acum, când PSD îi propune funcția de la Senat, trădează ALDE. Câtă lipsă de bun simț să ai încât să dai în judecată ALDE pentru că te-ai autoexclus din partid? Cum mai poti vorbi despre moralitate, principii? (…)

Tot ce a rămas din domnul Meleșcanu, omul politic, din poziția pe care o avea în politică, este doar o fantomă trădătoare, care bântuie pe holurile Parlamentului în căutarea busolei politice. Numai că dl Meleșcanu a pierdut orice busolă și acționează în disperare la comanda PSD” , a scris Ionel Petre. 

ALDE a decis excluderea lui Teodor Meleșcanu, Grațiela Gavrilescu, Alexandru Băișanu și Ion Cupă din partid pentru că au acceptat 

funcții în Guvern și Senat la propunerea PSD după ce ALDE a decis să plece de la guvernare. 

Toți patru au anunțat că vor contesta în instanță decizia excluderii lor din ALDE.