28 C
București
sâmbătă, 28 mai 2022 - 14:33
No menu items!

Liberalii chefuiesc în fieful PDL – Hanul Drumețului

spot_img

Hanul DrumetuluiDupă încheierea lucrărilor din prima zi a Congresului PNL, foarte mulți participanți se vor relaxa prin localurile bucureștene. Dacă tinerii liberali vor alege, ca de obicei, cluburi sau baruri din centrul Capitalei, cum ar fi Cluba A, seniorii, lideri marcanți ai PNL, vor chefui în cârciumi cu lăutari.

Potrivit unor surse din rândul participanților la congres, un grup de seniori liberali va petrece într-unul dintre celebrele restaurante ale sectorului 6, unde primar este chiar liderul de vază al PNL, Rareș Mănescu,Hanul Drumețului. Nimic neobișnuit în asta, localul cu specific românesc fiind unul de clasă, dar cunoscătorii știu că acesta este fieful democrat-liberalilor. Se știe că omul care conduce destinele restaurantului este Răzvan Pârcălabu, președinte și fost vicepreședinte, de anul trecut, al Federației Române de Lupte, funcție preluată de la Cristian Poteraș, fostul primar PDL al sectorului 6. De altfel, Răzvan Pârcălabu este chiar fiul fostului mare luptător Marin Pârcălabu.

La Hanul Drumețului PDL Sector 6 a organizat nenumărate petreceri cu diverse ocazii, la care a participat chiar și fostul deputat din sector, Elena Udrea. V.M.