11.4 C
București
vineri, 19 aprilie 2024 - 12:13
No menu items!

Liam Gallagher, fostul solist al trupei Oasis, a divorţat de cântăreața Nicole Appleton

spot_img

Liam-Gallagher-with-wife-Nicole

Liam Gallagher, fostul solist al trupei Oasis, a divorţat de soţia sa, cântăreaţa Nicole Appleton, marţi, după ce rockerul britanic a recunoscut că a fost infidel, scrie contactmusic.com.

Cântăreaţa britanică Nicole Appleton, membră a grupului All Saints, a trecut printr-o perioadă extrem de dificilă după ce soţul ei a recunoscut, în iulie 2013, că este tatăl unui copil rezultat în urma unei aventuri pe care a avut-o cu jurnalista americană Liza Ghorbani. Divorţul lor a fost decis marţi, la Tribunalul Suprem din Londra și a fost pronunțat după doar 68 de secunde de la începerea audierii.

În documentele depuse la tribunal, Nicole Appleton, în vârstă de 39 de ani, afirmă că Liam Gallagher şi-a recunoscut adulterul în faţa ei „înainte ca această informaţie să apară în ziarele naţionale” şi, după acea mărturisire, viaţa ei alături de celebrul rocker a devenit „intolerabilă”.

La rândul lui, Liam Gallagher, în vârstă de 41 de ani, a recunoscut în aceleaşi documente oficiale că şi-a înşelat soţia şi a fost de acord să îi plătească lui Nicole, „o pensie alimentară rezonabilă” pentru fiul lor, Gene, în vârstă de 12 ani, punând astfel capăt mariajului lor de şase ani şi unei relaţii care a început cu 14 ani în urmă.

Fostul solist al trupei Oasis a mai recunoscut că a avut o aventură şi cu Debbie Gwyther, actualul manager al trupei Beady Eye, cu care locuieşte în prezent. El mai are alţi doi copii, o fiică, Molly, în vârstă de 16 ani, rezultată dintr-o scurtă relaţie cu cântăreaţa Lisa Moorish, şi un fiu, Lennon, în vârstă de 14 ani, rezultat din timpul primei sale căsnicii cu Patsy Kensit.

C.A.