7.7 C
București
luni, 29 noiembrie 2021 - 22:24
No menu items!

LG lansează un smartphone cu ecran curbat, G Flex

spot_img

LG

Producătorul sud-coreean LG Electronics a lansat, luni, un smartphone cu ecran curbat, în încercarea de a-l prinde din urmă pe rivalul său, Samsung Electronics, relatează Reuters.

Ecranele curbate și flexibile reprezintă noul câmp de luptă pentru producătorii de telefoane, fiind o posibilitate a tranformării pieței smarthpone-urilor.

Samsung a lansat în această lună o variantă a modelului popular Galaxy Note, primul smartphone din lume cu un display ușor curbat.

Modelul, lansat luni de LG Electronics, are un display curbat pe verticală, de 6 inci (15,24 cm). Compania a spus că telefonul va fi disponibil de luna viitoare în Coreea de Sud.

Atât telefoanele curbate ale lui Samsung, cât și ale lui LG, sunt disponibile doar pe piața din Coreea de Sud, cu scopul de a observa reacțiile consumatorilor față de astfel de smartphone-uri.

LG reprezintă una dintre micile companii care concurează cu Samsung și Apple Inc, liderii de pe piața smartphone-urilor, care își atribuie aproape toate profiturile din industrie.

Compania plănuieşte să crească investiţiile din marketing, în acest trimestru, pentru a spori notorietatea brandului pe piata high-end.

D.M.