3.6 C
București
vineri, 3 decembrie 2021 - 8:47
No menu items!

LG Electronics a lansat în România modelul Optimus G. Vezi specificații tehnice

spot_img

LG Electronics a lansat joi în România cel mai recent model de smartphone al companiei – LG Optimus G, eveniment integrat în campania de lansare a produsului pe piețele europene.

LG Optimus G încorporează cel mai performant procesor furnizat de Qualcomm – Snapdragon S4 Pro Quad-Core, care face posibilă rularea rapidă a mai multor aplicații simultan, printr-un afișaj la rezoluție înaltă. Bateria a fost proiectată special pentru acest model, fiind mai mică și mai ușoară pentru a se încadra în noul design al telefonului, fiind garantată pentru un ciclu de 800 de reîncărcări.

Sistemul de operare este Android – Jelly Bean 4.1, iar camera foto are 12 Megapixeli.

Display-ul este de tip HD IPS Plus Real și este protejat de o sticlă rezistentă la zgârieturi. Printre funcțiile de bază, se remarcă opțiunea QSlide, care permite utilizatorilor să utilizeze mai multe aplicații simultan, ca straturi transparente pe ecran. Funcția Dual Screen Play oferă posibilitatea de a vizualiza aceleași imagini pe ecranul telefonului și pe cel al televizorului, printr-o conexiune wireless.

James Marshall, director de marketing în cadrul LG Europe, a afirmat că noua politică a firmei se va baza pe încorporarea în produsele de tip smartphone a tehnologiilor oferite de celelalte firme din grup – LG Display, LG Innotek și LG Chem și mai puțin pe distribuția acestor tehnologii către alți producători de smartphone.

LG Optimus G va fi disponibil în România la un preț de aproximativ 500 de euro la liber. Principalii concurenți pe această nișă sunt Samsung, Apple, Sony, HTC și Blackberry.

Vlad Bârleanu