3.7 C
București
luni, 6 decembrie 2021 - 22:28
No menu items!

Leonardo DiCaprio va produce o miniserie TV despre aviatorul Charles Lindbergh

spot_img

Proiectul de televiziune se va inspira din cartea “Lindbergh”

Leonardo DiCaprio

Actorul Leonardo DiCaprio va produce o miniserie de televiziune despre aviatorul Charles Lindbergh care va avea la bază un scenariu scris de Dustin Lance Black, potrivit contactmusic.com.

Acest proiect de televiziune se va inspira din cartea “Lindbergh” scrisă de A. Scott Berg. Dustin Lance Black, care a câştigat premiul Oscar pentru scenariul filmului “Milk”, va adapta pentru micul ecran această carte despre Charles Lindbergh, un pilot american a cărui viaţă se schimbă fundamental odată cu dobândirea celebrităţii.

Charles Lindbergh a fost primul om din istorie care a traversat Oceanul Atlantic fără escală, la bordul unui avion cu un singur motor (denumit “Spirit of Sf. Louis”), zburând de la New York la Paris, în 1927.

Scenaristul Dustin Lance Black s-a declarat entuziasmat de acest proiect: “În povestea lui Lindbergh, apare primul star mondial creat de presă. El era un cascador american, un inventator, un spărgător de recorduri şi o legendă, dar era departe de a fi perfect. Abia aştept să spun povestea unui om care s-a împiedicat de propria faimă, dar a arătat că dorea să înveţe şi să încerce să rectifice ramificaţiile nevăzute generate de ceea ce consideră şi astăzi ca fiind cele mai mari reuşite ale sale. Era un om care a spus lumii: «Ascultă până la sfârşit!»“.

Leonardo DiCaprio, în vârstă de 39 de ani, va juca în thrillerul “The Revenant” ale cărui filmări vor începe în septembrie. Actorul american a jucat în trei filme importante într-un interval foarte scurt – “Django Unchained“, “The Great Gatsby” şi “The Wolf of Wall Street“.

D.M.