3.4 C
București
marți, 26 octombrie 2021 - 11:14

Leonardo DiCaprio, donație de 7 milioane de dolari

spot_img

Leonardo Dicaprio va dona 7 milioane de dolari pentru protejarea și conservarea oceanelor

Leonardo DiCaprio

Actorul american Leonardo DiCaprio a anunţat că va dona 7 milioane de dolari pe parcursul următorilor doi ani în favoarea programelor de protejare şi conservare a oceanelor, informează contactmusic.com.

Leonardo DiCaprio, în vârstă de 39 de ani, a susţinut o alocuţiune în cadrul conferinţei organizate de Departamentul de Stat american la Washington, marţi. Cu acea ocazie, actorul a anunţat că va dona 7 milioane de dolari prin intermediul fundaţiei sale – Leonardo DiCaprio Foundation.

Acesta nu este un simplu exerciţiu în domeniul conservării vieţii marine. Dacă nu facem ceva pentru a salva oceanul chiar acum, nu vor fi doar rechinii şi delfinii care vor avea de suferit. Vor suferi copiii noştri şi nepoţii noştri“, a spus DiCaprio.

În ultimii ani, starul hollywoodian a făcut numeroase donaţii unor organizaţii ecologiste. De altfel, în luna februarie, Leonardo DiCaprio a donat un milion de dolari unei fundaţii care militează pentru protejarea elefanţilor.

Leonardo DiCaprio va mai juca în thrillerul “The Revenant” ale cărui filmări vor începe în septembrie. Actorul american a jucat în trei filme importante într-un interval foarte scurt – “Django Unchained”, “The Great Gatsby” şi “The Wolf of Wall Street”.

D.M.