26.1 C
București
marți, 16 august 2022 - 23:03
No menu items!

Leonardo DiCaprio are „aceleași gusturi” ca Martin Scorsese și este gata să facă pe ecran „tot ce vrea” regizorul

spot_img

 Leonardo DiCaprio

Leonardo DiCaprio, nominalizat la premiul Oscar, categoria cel mai bun actor, pentru rolul din „Lupul de pe Wall Street”, are „aceleași gusturi” ca Martin Scorsese și spune că ar fi gata să facă pe ecran „tot ce vrea” regizorul.

„Cred că relația noastră se explică prin faptul că avem aceleași gusturi”, a precizat DiCaprio după a cincea sa colaborare cu Scorsese.

Actorul a recunoscut că ultimul film al celor doi prezintă pe ecran „multe obiceiuri abject”, relatează marți AFP. „Am vrut să fie un film edificator și să arătăm exact această parte sumbră a culturii noastre. A fost o reacție la ceea ce s-a întâmplat în 2008”, la criza financiară”, a declarat DiCaprio.

„Martin Scorsese nu a fost niciodată un regizor didactic. El nu judecă personajele, ci le arată așa cum sunt. Din acest motiv filmele lui nu au vârstă. Este unul dintre primii cineaști care m-au uimit când eram tânăr și a inspirat întreaga mea generație’”, a adăugat actorul.

„Lupul de pe Wall Street” este nominalizat la cinci categorii la premiile Oscar, printre care cel mai bun film, cel mai bun actor și cel mai bun regizor.

C.A.